MED NYTÄNKANDE OCH ERFARENHET BYGGER VI FRAMTIDENS SMÅHUSOMRÅDEN

Västanfors Hus är en nytänkande, modern och innovativ aktör på den svenska byggmarknaden. Samtidigt har vi både lång erfarenhet och stor kunskap om husbyggnation, då vi under många år har arbetat inom andra husföretag.

Sedan starten 2013 har vi etablerat oss på marknaden, och tack vare många husleveranser har vi samlat unik kunskap om vad kunderna önskar. Med hållbarhet i fokus levererar vi energisnåla hus med hög kvalitet.

omoss3
omoss2

Moderna arkitektritade hus

Vi tycker att form är lika viktigt som funktion och har därför nära samarbeten med flera ansedda arkitekter. Tillsammans med White Arkitekter har vi tagit fram modeller för par- och radhus, styckehusen är ritade av ett flertal olika arkitekter.
Du kan titta när närmare på våra husmodeller här!

Västanfors Bygg – vår trygga byggpartner

Västanfors Hus har ett mycket väl inarbetat samarbete med byggföretaget Västanfors Bygg, som är ett etablerat byggföretag som varit i branschen i många år. Vårt nära samarbete med byggentreprenören borgar för att byggprocessen framskrider på ett kontrollerat och bra sätt, och vi har ett ömsesidigt förtroende för varandra och håller en öppen dialog under hela processen.

En del av ett starkt lag

Vi är också mycket stolta över våra högklassiga underleverantörer och samarbetspartners, som möjliggör vår ambition att leverera kvalitativa småhus. Genom att involvera våra samarbetspartners i bygg-processen skapar vi en väl utvecklad entreprenörsanda. Var och en är expert på sitt område och tillsammans blir vi en stark allians.

Våra slipade samarbetspartners gör det möjligt för oss att erbjuda totalentreprenad vare sig det är ett enskilt hus som skall byggas eller ett helt småhusområde som skall färdigställas.

Gruppbebyggelser är vår specialitet

Västanfors Hus har ett välutvecklat och välfungerande koncept, och vi ser fram emot att kunna erbjuda attraktiva lösningar på många håll där man står i startgroparna för ett nytt småhusområde.

På Västanfors Hus vill vi arbeta med hållbara lösningar för framtiden, men vet samtidigt att trender och nyheter kan dyka upp plötsligt. Därför är vi noga med balansen mellan långsiktighet och trendkänslighet genom att alltid hålla ett finger i luften.

Välkommen att bygga framtidens hus med oss!
Kalle Kindh

Vi tar emot er vision, visualiserar allt för er och presenterar en lösning.

Nu sätter arbetet igång, vi bygger er framtida bostad.

Ni får nyckel av oss, det är bara att börja känna sig som hemma!